Festivaly vodních dýmek

Festivaly vodních dýmek

V roce 2022 se v Evropě konaly dva významné festivaly vodních dýmek a na obou jsme se mohli potkat. První byl ve Frankfurtu nad Mohanem v Německu, druhý ve Španělském městě Sevilla. Jestli jste tentokrát nedorazili, začtěte se do našeho reportu, ať víte, proč si tuhle skvělou dýmkařskou akci nenechat ujít příští rok!

Jak probíhá festival vodních dýmek?

Celá akce trvá 3 dny nabité programem. Na festivalu potkáte vystavovatele z Česka, ale i z jiných států, dokonce i kontinentů. Připravte se na poměrně velkou událost, jen náš stánek měl rozlohu 126 metrů čtverečních.

Vystavovatelé propagují vlastní produkty, ať už vlastní výroby nebo ve spolupráci s výrobci – od vodních dýmek až po tabáky a příslušenství. Většinu si můžete vyzkoušet na vlastní kůži, abyste zjistili, zda je pro vás produkt to pravé. Následně si jej můžete samozřejmě zakoupit. A navíc si můžete projít město, kde se festival koná a všechna jeho krásná zákoutí.

Izzy Smoke na festivalu vodních dýmek

My jsme výstavu obohatili o řadu produktů, jak naší výroby, tak těch, u kterých jsme oficiálními distributory. Mohli jste vyzkoušet například naše kokosové uhlí IZZY COCO, které vyrábíme ve velikostech 26 a 27 mm nebo nový světlý tabák MIX TO, který distribuujeme. Překvapí ;vás jeho výdrž, kvalita a cena.

V neposlední řadě jsme s sebou vzali naši řadu IZZY dýmek a příslušenství, u kterých se zaměřujeme na jednoduchý design, skvělou funkčnost a přívětivou cenu.

Jako evropští distributoři jsme s sebou přivezli také značku Blade, výrobce kvalitních dýmek a příslušenství, produkty od výrobce Thor, který se zaměřuje na krásné a funkčně zajímavé korunky, kvalitní HMS v různých barvách a se zajímavým Air Flow od značky Zeppelin, nebo třeba produkty značky DDI, která dělá krásné dýmky z epoxu, včetně unikátního modelu Cricifix, který okamžitě zaujme svým designem.

Za nás jsou tyto akce určitě přínosné, kdykoliv si chcete vyzkoušet nebo pořídit nové produkty, ale také potkat lidi, kteří za nimi stojí, i nadšence do vodních dýmek. Patří dýmkařství mezi vaše koníčky a chcete poznat něco navíc? Pak určitě neváhejte a zúčastněte se alespoň jedné jedné z akcí.