Nejbližší výstavy a festivaly vodních dýmek.

Nejbližší výstavy a festivaly vodních dýmek.

Tabák do vodní dýmky - jak vybrat? Čtení Nejbližší výstavy a festivaly vodních dýmek. 2 minuty Další Různé možnosti přípravy korunky.

Dýmkový session každý tráví jinak. Někdo jde do svého oblíbeného podniku, někdo zase má rád domácí atmosféru. Pokud preferujete posezení doma, znáte určitě řadu obchodů, odkud berete dýmky, uhlí nebo svůj oblíbený tabák. Věděli jste ale, že dýmky si můžete užít I jinde? Dalším ideálním místem pro dýmkařské příznivce jsou totiž I akce a festivaly zaměřené na dýmkařskou komunitu, kterých je v Česku a na Slovensku hned několik.

Hlavním lákadlem, proč na takovou akci jít, jsou totiž vystavovatelé (ať už distributoři nebo přímo výrobci), kteří zde nejen pomohou a poradí, ale hlavně představí nové zboží, tedy dýmky, uhlí či nějaké příslušenství, nebo Vám ukáží, jaké nové tabáky přichází k nám, na trh. Jaké akce ale jsou dostupné v letním období?

Nejbližší akcí je Ostrava v dýmu, která se koná v Ostravě v Porubě a to 25. a 26.6.

Dále můžete zavítat na Slovensko do městečka Bojnice, kde se bude 2.7. konat Touareg Shisha Fest, a do Žiliny, kde se 9.7. uskuteční akce Fest Dýmu.

V ten samý den startuje v Česku, tentokrát na jihu Čech v Českých Budějovicích, akce zvaná JIH, která zde bude až do 10.7.

Poté je na měsíc klid a v srpnu 8. 8. zavítáme přímo do metropole země České, kde proběhne pražské Dýmkobraní. O pár týdnu později pak v tom samém městě, tedy v Praze, bude probíhat poslední akce tohoto léta, a to již tradiční Dýmky na kopci, a to dne 20.8.

Ať už si vyberete jakoukoliv akci, budeme se na Vás těšit.