Tabák do vodní dýmky - MIX TO

Tabák do vodní dýmky - MIX TO

Vybíráte tabák a nevíte, po kterém v široké nabídce sáhnout? Přečtěte si naši recenzi nového tabáku do vodní dýmky MIX TO. Vysvětlíme si, v čem se od jiných tabáků liší a jaké má výhody.

Tabák MIXTO

Tabák MIX TO obsahuje tabákovou směs Virginia a celá výroba probíhá v Německu. Překvapí vás svou funkčností, kvalitou i přívětivou cenou. Nízké ceny výrobce dosáhl nutností specifické přípravy tabáku, která ale není nijak obtížná.

Příprava tabáku MIXTO

Při objednávce tabáku MIXTO dostanete dvě pixly – v jedné najdete tabákovou sušinu s aromaty, ve druhé neutrální glycerin. Glycerin stačí nalít do tabákové sušiny, promíchat a po 30 sekundách je tabák možné kouřit. Z osobní zkušenosti ale doporučuji nějakou dobu, ideálně i pár hodin, počkat. 

Právě díky této metodě přípravy je cena tabáku překrásná. Momentálně začíná na 350 Kč za balení, které má celkem 100 g (30 g sušina a 70 g glycerin).

MIXTO tabák

Nejvíce se nám tabák osvědčil nabít do glazurovaného phunnelu, třeba do Oblako M. Díky jeho tepelným vlastnostem má tabák při kouření plnou chuť a neškrábe v krku. Pokud nejste zastánci phunnelu nebojte, tabák krásně jede i v klasice.

Příchutě tabáku MIXTO

Všechny příchutě se dolaďují pro náš trh. Ladění se týká hlavně využití mentolu, aby vše dobře ladilo a mentol nebyl dominantní. Což je určitě taky velké plus.

Zatím máme dostupných 6 příchutí, ale nezoufejte, v plánu je rozšířit portfolio o dalších 5 příchutí, abyste si mohli pořádně vyladit svůj oblíbený mix do dýmky.

příchutě tabáku do dýmky mixto

Aktuální seznam příchutí v naší nabídce:

  • TANGOMAN: mango, mandarinka a máta.
  • RED RUBY JUNGLE: banán, malina a rybíz
  • EXOTIC LOVE: tropického ovoce s melouny
  • BLACK PASSION: mango, marakuja a ostružina
  • BITCOIN: citron s mátou a sladkým bonbonem
  • PYNCH MNT: broskev s mátou