Catering vodní dýmky na teambuilding i oslavu

Catering vodní dýmky na teambuilding i oslavu

Nejlepší nápoje při kouření vodní dýmky Čtení Catering vodní dýmky na teambuilding i oslavu 3 minuty

Plánujete oslavu narozenin, svatbu nebo třeba teambuilding a přemýšlíte nad zajímavou aktivitou? Připravte pro své hosty koutek s vodní dýmkou! Můžete ho připravit sami, nebo objednat službu od mnoha firem, které dnes již shisha catering nabízí.

Jak funguje catering vodní dýmky?

Mnoho úspěšných shisha barů dnes nabízí atraktivní službu – na vaši adresu dorazí specialista na vodní dýmky s veškerým vybavením a připraví pro vás a vaše hosty skvělou session. Takový zážitek lze uspořádat téměř všude, například na firemním večírku, na chatě, u moře, v parku nebo třeba na svatbě.

vodní dýmka na teambulding

Vodní dýmky na firemním večírku

Asi vás nepřekvapí, že mnoho zaměstnanců malých i velkých firem miluje kouření vodní dýmky. Řada firemních psychologů zároveň tvrdí, že setkání u vodní dýmky spojuje tým a umožňuje účastníkům nejen relaxovat, ale také se o sobě něco dozvědět. Kde jinde se doslechnete ty nejzajímavější drby o nadřízených i bezprostřední kariérní vyhlídky? 

Proto je u vedení firem čím dál populárnější objednávání cateringu vodních dýmek. Velkou výhodou je, že se skutečně nemusíte o nic starat. Stačí uvést počet účastníků, případné preference a o praktickou stránku už se postarají profesionálové z dýmkařských barů. 

Zaměstnanci si tak užijí prvotřídní dýmkyuhlíky i široký výběr kuřáckých směsí. V každém dobrém podniku touto službou pověří pracovníky s dlouholetou praxí a vy se tak můžete spolehnout na 100% kvalitu a nulové starosti.

Hlavní výhody cateringu vodních dýmek

Přemýšlíte, jestli se vám vyplatí využít catering, nebo by bylo lepší koupit vodní dýmku? Velmi záleží na velikosti události, kterou plánujete, ale i na jejím opakování. Pokud se například jedná o jednorázovou událost, pohodlí cateringu je nenahraditelné.

  1. Pohodlí žádné starosti

Shisha bary při cateringu nabízí rychlou dodávku všeho potřebného. Postarají se o přípravu dýmky, uspořádání míst a všechny další praktické otázky.

  1. Nižší náklady

Catering je mnohem výhodnější než nákup vodních dýmek, uhlíků, náustků, tabáku a dalšího vybavení, které byste na uspořádání akce potřebovali. Navíc se nemusíte starat o jejich údržbu, čištění a podobně.

  1. Dobrý odhad množství

Cateringová společnost při pořádání dýmkařského posezení správně odhadne potřebné množství. Koutek objednáváte pro určité množství lidí a součástí je obsluha talentovanými a zručnými pracovníky.

vodní dýmka na oslavu

Shisha catering poskytuje příležitost rychle a bezstarostně uspořádat relaxační posezení, při kterém se nemusíte starat o teplotu uhlíků, vodní dýmku, ani výběr tabáku. Řada firem nabízí neomezenou konzumaci, dýmku v průběhu celé akce udržují a tabák včas mění. A pro šéfa nebo důležitého klienta si můžete objednat třeba originální designové dýmky, kterými uděláte extra dojem.